Ambalaje alimentare

  Ambalaje industriale

  Ambalaje ecologice

Ambalaje industriale

Ambalajele industriale oferă protecţie pe parcursul fiecărei faze a activităţii de producţie depozitarea şi transportul pieselor de schimb, produselor finite şi semi-finite.

Ambalajele industriale sunt necesare pentru a oferi protec ţ ie pe toată perioada transportului sau depozitării produselor, fie că sunt alimentare, chimice, de mobilier, din industria textila sau auto. Aceste ambalaje sunt destinate în special produselor grele, volumoniase sau chiar materialelor periculoase.

 

Cartonul ondulat folosit pentru fabricarea cutiilor reprezintă materialul ideal pentru ambalarea produselor industriale. Cutiile din carton ondulat, prevăzute cu paleţi din construcţie, sunt uşor de asamblat şi nu ocupă mult spaţiu. Cutiile industriale din carton sunt folosite atât pentru transportul terestru sau aerian, cât şi pentru cel maritim.


Cutiile din carton sunt folosite pentru ambalarea individuală sau colectivă pentru o gamă largă de produse.

Cutiile din carton industriale se produc la orice dimeniune, pot avea sau nu separatoare şi sunt ideale pentru produsele din industria textilă, alimentară, farmaceutică, lemnului şi mobilierului, auto etc. 
Biopack.ro
   
Cutii.info
   
Ambalaje.biz
   
BiopackGroup.com
 
 
Cutiidincarton.ro
   
Ambalaje.net
   
PlaciDinCarton.ro
   
CartonOndulat.ro
 
 
CartonOndulat.com
   
Cutii.org
   
e-AmbalajeCarton.ro
       


Contact:

Telefon: 021.227.3838

E-mail: contact@e-ambalajedincarton.ro

  Copyright © 2011   e-AmbalajeDinCarton.ro
Toate drepturile rezervate.

Termeni și condiții